DHL Express - mednarodni specialist za logistiko

Uživajte v prednostih osebnih in poslovnih storitev po meri, prilagojenih vašim potrebam.

EXCELLENCE. SIMPLY DELIVERED.

Družba DHL Express zanesljivo in pravočasno dostavlja nujne dokumente in blago od vrat do vrat v več kot 220 državah in upravlja globalno najbolj celovito omrežje hitre pošte. Ko se odločite za dostavo prek družbe DHL Express, se odločite za dostavo s pomočjo certificiranih mednarodnih strokovnjakov za mednarodno ekspresno dostavno službo. Ponujamo vam široko ponudbo storitev hitre pošte oz. pošiljanja dokumentov in paketov: od nujnih pošiljk, ki se dostavijo še isti dan, in časovno nujnih pošiljk, ki se dostavijo naslednji dan, do manj nujnih dnevnih pošiljk, skupaj z rešitvami za pošiljanje in spremljanje pošiljk – vse prilagojeno vašim potrebam.

Kaj lahko pričakujete od DHL Express-a:

HITROST

Ne glede na to, ali gre za našo spletno aplikacijo za pošiljanje pošiljk ali najhitrejše panožne tranzitne čase, se vaše pošiljke premikajo s polno hitrostjo.

VREDNOST

S konkurenčnimi cenami za dostavo od vrat do vrat, povečujemo vaš proračun s pripravo cenovno ugodnih rešitev, ki ustrezajo vašim potrebam.

STORITEV

Od priprave tovora do dostave, smo osredotočeni na to, da poteka vsak del vaše izkušnje s pošiljanjem čim hitreje, učinkoviteje in preprosteje.

NAŠE PREDNOSTI

Izdelki in rešitve za vas

ON DEMAND DELIVERY

On Demand Delivery obvešča prejemnike o stanju pošiljke in jim omogoča, da prestavijo, preusmerijo, sprostijo pošiljko ali pa jo prevzamejo v eni od DHL-ovih poslovalnic. Je inovativno orodje, prijazno do mobilnih naprav.

 

IZVEDITE VEČ
myDHL+

MyDHL+ bo spremenil vaš pogled na svet pošiljanja, z novim intuitivnim vmesnikom, prijaznim do mobilnih naprav, lahko uporabniki uvažajo, izvažajo, organizirajo prevzem pošiljk, sledijo pošiljkam in plačujejo fakture hitreje kot kadarkoli.

OBIŠČITE MyDHL+
BREZPAPIRNO POSLOVANJE

Prihranite čas in denar, zmanjšajte porabo papirja in pozitivno prispevajte k okolju. Omogoča vam pošiljanje vaših predračunov prek spleta in odpravlja potrebo po tiskanju in fizičnem pripenjanju carinskih dokumentov na vaše pošiljke.

PREBERITE VEČ

Pošiljanje še nikoli ni bilo lažje

Imamo več kot 50-letne izkušnje v mednarodni ekspresni dejavnosti in vemo, kako ohraniti osredotočenost na potrošnike.
SLEDENJE POŠILJKI
PREVERITE KJE SE NAHAJA VAŠA POŠILJKA

Sledenje pošiljke preko spleta vam posreduje informacije v realnem času, kje se nahaja vaša pošiljka na poti skozi DHL-ovo omrežje.

SLEDITE POŠILJKI >

Oddajna mesta
Kje lahko oddate pošiljko

Pomagajte si z našim spletnim orodjem in poiščite oddajno mesto najbližje vam.

POŠIČITE ODDAJNO MESTO >

Nasveti za pakiranje
PRAVILNO PAKIRANJE ZA EKSPRESNO POTOVANJE

Pakiranje vaših pošiljk v primerne materiale in na pravilen način bo pripomoglo k temu, da pošiljka prispe na cilj varno.

Orodje za izračun prostorninske teže >

NAVODILA ZA PAKIRANJE >

CARINSKE STORITVE
vaš osebni carinski strokovnjak

Vsak dan obdelamo nekaj milijonov carinskih vlog, kar pomeni, da smo eden največjih svetovnih carinskih posrednikov.

CARINSKE STORITVE IN PODPORA >

TOVORNI LIST
pravilni podatki omogočijo hitro dostavo

Za vsako ekspresno pošiljko, ki jo pošiljate z DHL, morate izpolniti tovorni list – le-ta omogoča pravočasno, točno in varno dostavo.

VODIČ >

Ostali nasveti

VEČ IZ NAŠE PONUDBE

DHL MEDICAL EXPRESS

Storitev je odgovor zmogljivosti omrežja na potrebe specifične panoge s posebnimi zahtevami po prilagojenem transportu raziskovalnih laboratorijev, biotehnoloških in farmacevtskih podjetij.

IZVEDITE VEČ
E-COMMERCE

Najpomembnejše lekcije o e-commerce smo zbrali na enem mestu, da vam lahko pomagamo hitro osvojiti vso znanje o e-commerce.

 

PREBERITE TUKAJ
GO GREEN PROGRAM

Storitev DHL Express Envelope našim strankam zagotavlja ogljično nevtralno pošiljane v sklopu programa GOGREEN Climate Neutral.

 

VEČ O PROGRAMU